Etäteoria

Teoriatunnit voidaan suorittaa myös etänä

Etäteoriaopetuksessa opiskelet liikenneopettajan johdolla teoriatunteja verkon välityksellä.

Yhden oppitunnin kesto on 45 min. Illassa on 2 tuntia. Voit osallistua oppitunnille kotona verkon kautta. Huolehdit vain, että paikka on riittävän rauhallinen ja mahdollistaa keskittymisen opiskeluun. Oppitunneille voit osallistua tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Huomioi että sinun live kuvasi täytyy näkyä opettajalle. Ohjeet opiskelun aloittamiseen annetaan autokoulusta.


Ryhmäopetusta

Etäteoriatunnilla opiskelet ryhmässä ja olet vuorovaikutteisessa yhteydessä oppituntia pitävän liikenneopettajan ja muiden oppilaiden kanssa. Oppitunneilla käydään läpi asiat saman materiaalin kautta kuin luokkamuotoisessakin opetuksessa. Etäyhteyden kautta on mahdollisuus keskustella ja kysyä tunneille liittyvistä asioista. Käytössäsi on Webauton sähköinen oppimateriaali, josta löytyvät itseopiskeluun sisältyvän materiaalin, teoriakoeharjoittelun materiaalin sekä lukujärjestyksen oppitunneille.


Rakenna oma lukujärjestyksesi

Halutessasi sinun on mahdollista hyödyntää myös autokoulun luokkamuotoista teoriaopetusta etäteoriatuntien rinnalla. Webauton opetustiedot välilehdeltä voit seurata oman teoriaopetuksesi etenemistä.